Chiarina limoncello en meer verrassingen
Limonchello van Italiaanse citroenen
Chiarina Limoncello is een heerlijke, eerlijke Limoncello gemaakt van 100% biologische
citroenen uit de Amalfi kust. De Amalfi kust ligt in het zuid- westen van Italië en doorhet warme klimaat groeien hier de mooiste citroenen. Na de oogst worden de citroenen naar Nederland gebracht en hier met de hand geschild voor het maken van de Chiarina
Limoncello. Het groei proces gebeurd zonder bestrijdingsmiddelen en het plukken en schillen geschiedt met de hand waardoor onze Limoncello een mooi en eerlijk product is. Chiarina Limoncello heeft een alcoholpercentage van 22%. De beste temperatuur om de Limoncello te koelen is 4 graden. Hierdoor kan de Limoncello in de koelkast gekoeld worden in plaats van de vriezer wat vaak gebeurt.
Extra informatie over het product en de mogelijkheden:
Onze Limoncello kent veel mogelijkheden. Hierbij moet u denken aan Limoncello ‘ on the rocks ‘, Limonsecco en de welbekende Scroppino. De Limoncello ‘ on the rocks ‘ kunt u het beste drinken met Limoncello in een glas en hierbij toegevoegde ijsklonten. De Limonsecco is een mix van Limoncello en prosecco wat een heerlijke combinatie oplevert. Ook de Scroppino is een hemelse combinatie uit het warme Italië. De Limoncello geeft de Scroppino een zachte maar zeer aanwezige smaak.
Naast de verschillende cocktails die u met onze Limoncello kunt maken, is er ook de mogelijkheid om gerechten te maken met onze Limoncello. Hierbij moet u denken aan een overheerlijke Tiramisu con Limoncello, Salmoncello en BonBon con Limoncello.
Lampone likeur van Nederlandse frambozen
Chiarina Lampone is een eerlijke likeur gemaakt van 100% biologische frambozen van Hollandse grond. De frambozen worden na het plukken gewassen en daarna via een lang proces gefilterd, totdat er een helder lichte roze likeur is. Chiarina Lampone heeft een frisse zoete smaak, waardoor deze lekker is bij de koffie of als aperitief “ on the rocks “. Chiarina Lampone heeft een alcoholpercentage van 18%.
Extra Vergine Italiaanse Olijfolie
Chiarina heeft tegenwoordig een heerlijke Olijfolie. Deze olijven worden in de eerste weken van november geplukt en geperst, in het centrum van de Extra Vergine Olijfolie Imperia te Italië. In de bergen boven Imperia rondom de plaats Dolcedo groeien de mooiste
Taggiasca olijven. De Taggiasca olijf heeft zijn oorsprong in de streek Ligurië, vanaf 1000 na Christus. De Benedictijnen namen de olijven mee vanuit San Colombano. Door de kalkrijke grond en het zachte Middellandse zeeklimaat komt de unieke smaak tot stand van deze olijfolie. Bekende koks en natuurlijk de Italianen gebruiken deze olie in vele gerechten.
Wilt u meer informatie over onze producten? Ga dan naar onze website: www.chiarina.it Of neem dan contact op met: E- mail: info@chiarina.nl