Van verrassing naar bedrijf

 Van verrassing naar bedrijf

Van verrassing naar bedrijf

 

Uw chauffeur“Dineren in een limousine is een unieke belevenis en het is mijn vrouw en al onze gasten nog altijd bijgebleven. Ik zal u kort meenemen hoe de avond verliep. Om zes uur zouden we worden opgehaald door onze zoon. Er werd inderdaad aangebeld op tijd en daar stond de chauffeur die zich netjes voorstelde en haar feliciteerde met haar 50e verjaardag en meldde dat hij haar privé chauffeur was voor de avond. Het eerste WOW-moment van wat een bijzondere avond zou worden.

De keukenDe dag tevoren bestelden we thuis onze voor- en hoofdgerechten bij het geselecteerde restaurant. Ook lieten we de chefkok weten hoe laat we zouden arriveren. De chauffeur kreeg een kant-en-klaar draaiboek en wist precies wat hij moest doen. Tien minuten van te voren belde hij met het restaurant en bij aankomst werd de deur van de limousine geopend door de ober. Hij feliciteerde mijn vrouw met haar verjaardag en dekte de tafel. Vervolgens diende hij de voorgerechten op, schonk onze wijnglazen vol en sloot de deur van de limousine.
Genietend van de heerlijke gerechten reden we verder. Mijn vrouw viel van de ene verbazing in de andere. Het was gewoon overweldigend.”

Culinaire genieten op het hoogste niveau

Restaurant“Na zo’n twintig minuten stopten we weer voor het restaurant. Onze tafel werd netjes afgeruimd en we hadden tijd genoeg voor een sanitaire stop. Hierna werden de hoofdgerechten geserveerd en konden we na tweeënhalf uur met een heerlijk drankje en muziekje ontspannen nagenieten en uitbuiken in de comfortabele fauteuils van de limousine.”

Spectaculair romantisch hoogtepunt

Thuiskomst“Net toen mijn vrouw tevreden dacht dat de avond was afgelopen, belde onze chauffeur met het thuisfront. Als kers op de taart stonden ruim veertig mensen met fakkels in hun handen aan beide zijden van de straat haar op te wachten voor de surprise party. De limo reed langzaam door deze romantische erehaag en mijn vrouw genoot met volle teugen. De avond was een opeenstapeling van onverwachte hoogtepunten en een uniek moment in ons huwelijk.
Graag wil ik iedereen de mogelijkheid bieden om zo’n onvergetelijke, verrassende avond mee te maken. Dus van verrassing nu naar bedrijf, maar dan met alle elementen op topniveau. Ik heb daarom de beste afspraken gemaakt met enkel toprestaurants, een limousinebedrijf, bonbonmaker, limoncello producent, champagnehuis en artiesten, zodat u uw eigen unieke beleving kunt samenstellen.”

Wilt u ook iemand verrassen of een uniek avondje uit? Bestel de Limodinner vouchers.