Topselectie van sterren restaurants
Inmiddels rijden wij Limodinner ritten in heel Nederland en Belgie !! Zie hieronder de regio waar we zijn gestart. Wij hebben zorgvuldig de populairste restaurants in Midden-Brabant voor u geselecteerd. Een aantal hebben 1 Michelin ster en de meeste andere staan in de Michelin gids 2016. Aangezien u dineert in de limousine zijn deze onderstaande toprestaurants nooit volgeboekt voor u. Tijdens het persoonlijke kennismakingsgesprek zult u de restaurants gaan kiezen voor uw culinaire limo tour en wordt vooraf met u gecheckt wat uw voorkeur heeft, vlees of vis en voor welke allergenen u gevoelig bent of wat u niet mag of kunt eten. Neem gerust een kijkje op de websites van alle deelnemende partnerrestaurants, zodat u in de stemming kunt komen.
Restaurant Wollerich-St.oedenrode
In het bezit van 1 Michelin ster, onder leiding van cuisinier Gerard en gastvrouw Meriam Wollerich, stelt het team hier de heerlijkste creaties samen. Fijne gastronomie met de mooiste wijnen in een prachtige ambiance. Voor de culinaire beleving wordt uitgegaan van de gedachte, dat elke gastronomische uitstap een feest moet zijn waarbij u als gast een culinaire ervaring rijker zal zijn.
Restaurant de Karpendonkse Hoeve-Eindhoven
Dit restaurant is al sinds 1979 in het bezit van 1 Michelin ster dus presteert constant op het hoogste niveau. Chef-kok Peter Koehn bereidt een diner op hoog niveau, dat je kan omschrijven als een combi van klassiekers en vernieuwende gerechten.
Restaurant de Luytervelde-Eindhoven
Gastvrouw Karin Smits en Chef-kok Leon Bogers verwelkomen u graag in dit bijzonder smaakvolle stukje Eindhoven. Wat is er nu mooier dan geïnspireerd raken door en werken met de mooiste en beste seizoensproducten? Chef-kok Leon Borgers en zijn brigade doen het dagelijks.
Restaurant ’t Misverstant-Vught
We willen u bij restaurant ‘t Misverstant vooral verwennen. Dat doen we met de mooiste ingrediënten, toewijding en heel veel vakmanschap. Alles wat hier uit de keuken komt is vers en in eigen huis bereid. Van het eerste knapperig broodje, tot aan de laatste bonbon. We koken, met het oog op smaak en duurzaamheid, zoveel mogelijk met ingrediënten uit de eigen streek en uit het seizoen.
Onder leiding van chef-kok Paul Maas wordt er op hoog niveau gekookt. Alles is mogelijk op culinair gebied. Altijd heerlijk dineren op een zeer hoog niveau met zeer verrassende gerechten met steeds wisselende menu’s
Het restaurant bestaat pas 4 jaar maar acteer al op topniveau. Chef-kok Dirk Zwerts en zijn team tovert smaakexplosies op elk bord en steeds worden nieuwe smaakcombinaties gevormd. Dit jonge restaurant wint prijs na prijs en niet voor niets.
Patron cuisinier Dennis Middeldorp haalt het beste uit ingrediënten. “Bij het bedenken van een gerecht wil ik de essentie van smaken samenbrengen tot een compositie om van te genieten. Smaak, kleur, mondgevoel, de sfeer in het restaurant; alles moet kloppen.” Sinds 2011 heeft dit restaurant 1 Michelin ster.
Restaurant Lux-Den Bosch
Lux heeft een aantal gedurfde signature gerechten en een aantal bewezen gewaardeerde
classics die we de afgelopen jaren succesvol hebben geserveerd.
Restaurant FFSwanjee Den Bosch
FFSwanjee is een nieuw, jong restaurant in hartje Den Bosch waar gewerkt wordt met eerlijk veelal biologische, verse kwaliteitsproducten. Echte keuken creativiteit wat steeds nieuwe gasten trekt.
Restaurant De Swaen-Oisterwijk
Geniet van alle culinaire kunsten van onze keukenbrigade en laat u verwennen. Al jarenlang staat deze locatie bekend om haar vele grote chef koks die hier werken en ooit zijn begonnen of hebben gewerkt. Succes verzekerd dus.
Dit trendy restaurant is er voor iedereen met een voorliefde voor puur eten en drinken. De keuken staat inmiddels bekend als culinaire broedplaats voor innovaties en staat niet voor niets in de Michelin gids
Restaurant Auberge de Bonheur-Tilburg
Kies voor klassiekers uit de Franse keuken die met een eigentijdse twist op uw bord belanden. Gewaagde maar fantastische smaakcombinaties tovert de chefkok altijd weer op uw bord. Dineren op een zeer hoog niveau.
Chefkok Angelo Autiero heeft al diverse prijzen gewonnen in het verleden en tovert de mooiste creaties uit de keuken. Restaurant Hofstede de Blaak is gesitueerd in een authentiek Engels landhuis met een pachtboerderij en dateert in zijn huidige vorm van1907.
Restaurant het Kookhuys-Hilvarenbeek
U ervaart direct ons gevoel voor het culinaire vak. Wij vinden het heel normaal dat u komt om elke keer weer te genieten. Dat is onze passie en elke keer weer slaag de keukenbrigade er weer in om u te verblijden met topcreaties.
Restaurant SED-‘s-Gravenmoer website
Bekijk hier de making off de Limodinner bedrijfsfilm in de keuken van Restaurant SED-‘s-Gravenmoer
SED’ chef William Haanskorf is een chef die weet wat hij wil. Voorop staat samen zijn, samen eten en samen drinken! Hij wil voor iedereen een warme, sfeervolle en smakelijke ervaring realiseren. De hoogste value for money. Excellente creaties verrassen elke keer weer de jaarlijks duizenden gasten van dit super restaurant.
Restaurant Zout & Citroen-Oosterhout
Bram & Patricia Helleman garanderen u pure en creatieve creaties van de keukenbrigade. Het restaurant is gevestigd in het oude Koetshuys van Slotje Brakenstein wat in het Oosterhoutse stadspark ligt. Men is hard op weg naar de 1e Michelin ster.
Restaurant By Pascal-Oosterhout
Beleef de sensatie van ongelooflijke smaakexplosies. Al uw zintuigen worden geprikkeld. Chefkok Pascal Ariens creëert spannende, gewaagde en kwalitatief hoogstaande gerechten die zich kenmerken door een exclusief samenspel van smaken. Hij wordt geprezen om zijn creativiteit.
Restaurant het Jagthuijs-Ulvenhout
Restaurant het Jagthuijs staat bekend als restaurant waar gastronomie met een grote Gwordt geschreven. Een keuze uit ambachtelijk bereide en seizoensgebonden gerechten met schitterende en zeer smaakvolle combinaties worden voor u bereidt.
Restaurant Orange-Keyser-Breda (Golden Tulip Hotel)
Restaurant Orange is het restaurant van het enige 4-sterren hotel Golden Tulip Keyser in Breda en kookt op hoog niveau en verrast hierdoor elke gast steeds opnieuw.
Restaurant Salon de Provence-Breda
De keuken werkt zoveel mogelijk met biologische producten, gecertificeerdevis en streekgerechten, ingrediënten worden iedere dag vers gehaald.We proberen onze gasten te prikkelen met spannende gerechten; contrasten in smaak, technieken en structuren worden opgezocht, maar altijd met een grote eerbied voor de origine en authenticiteit van het product, aldus patron-cuisinier Jan van der Sluijs.