Sterren selectie restaurants

Topselectie van sterren restaurants

kalfInmiddels rijden wij Limodinner ritten in heel Nederland en Belgie !! Zie hieronder de regio waar we zijn gestart. Wij hebben zorgvuldig de populairste restaurants in Midden-Brabant voor u geselecteerd. Een aantal hebben 1 Michelin ster en de meeste andere staan in de Michelin gids 2016. Aangezien u dineert in de limousine zijn deze onderstaande toprestaurants nooit volgeboekt voor u. Tijdens het persoonlijke kennismakingsgesprek zult u de restaurants gaan kiezen voor uw culinaire limo tour en wordt vooraf met u gecheckt wat uw voorkeur heeft, vlees of vis en voor welke allergenen u gevoelig bent of wat u niet mag of kunt eten. Neem gerust een kijkje op de websites van alle deelnemende partnerrestaurants, zodat u in de stemming kunt komen.

Restaurant Wollerich-St.oedenrode

In het bezit van 1 Michelin ster, onder leiding van cuisinier Gerard en gastvrouw Meriam Wollerich, stelt het team hier de heerlijkste creaties samen. Fijne gastronomie met de mooiste wijnen in een prachtige ambiance. Voor de culinaire beleving wordt uitgegaan van de gedachte, dat elke gastronomische uitstap een feest moet zijn waarbij u als gast een culinaire ervaring rijker zal zijn.

206555_477791445596094_458347687_n 479946_477790992262806_1487489422_n 1520676_634167716625132_532761017_n 1524870_634167416625162_465091973_n

 

Restaurant de Karpendonkse Hoeve-Eindhoven

Dit restaurant is al sinds 1979 in het bezit van 1 Michelin ster dus presteert constant op het hoogste niveau. Chef-kok Peter Koehn bereidt een diner op hoog niveau, dat je kan omschrijven als een combi van klassiekers en vernieuwende gerechten.

framboos  DSC02881

Restaurant de Luytervelde-Eindhoven

Gastvrouw Karin Smits en Chef-kok Leon Bogers verwelkomen u graag in dit bijzonder smaakvolle stukje Eindhoven. Wat is er nu mooier dan geïnspireerd raken door en werken met de mooiste en beste seizoensproducten? Chef-kok Leon Borgers en zijn brigade doen het dagelijks.

1378579_616691485040983_2086143810_n  263681_474702955906504_137516660_n

Restaurant ’t Misverstant-Vught

We willen u bij restaurant ‘t Misverstant vooral verwennen. Dat doen we met de mooiste ingrediënten, toewijding en heel veel vakmanschap. Alles wat hier uit de keuken komt is vers en in eigen huis bereid. Van het eerste knapperig broodje, tot aan de laatste bonbon. We koken, met het oog op smaak en duurzaamheid, zoveel mogelijk met ingrediënten uit de eigen streek en uit het seizoen.

32-120312-06-721 diner romantisch recept-026_026

Restaurant Ons Loes-Helmond

Onder leiding van chef-kok Paul Maas wordt er op hoog niveau gekookt. Alles is mogelijk op culinair gebied. Altijd heerlijk dineren op een zeer hoog niveau met zeer verrassende gerechten met steeds wisselende menu’s

132080_10151181645674010_1416155957_o  906531_10151416751619010_33684909_o

Restaurant Prikkelz-Eersel

Het restaurant bestaat pas 4 jaar maar acteer al op topniveau. Chef-kok Dirk Zwerts en zijn team tovert smaakexplosies op elk bord en steeds worden nieuwe smaakcombinaties gevormd. Dit jonge restaurant wint prijs na prijs en niet voor niets.

1014420_570507433044252_43361268_n  10428426_699116943516633_135953022261602669_n  10406870_697178060377188_8286981214056608320_n

Restaurant Sense-Den Bosch

Patron cuisinier Dennis Middeldorp haalt het beste uit ingrediënten. “Bij het bedenken van een gerecht wil ik de essentie van smaken samenbrengen tot een compositie om van te genieten. Smaak, kleur, mondgevoel, de sfeer in het restaurant; alles moet kloppen.” Sinds 2011 heeft dit restaurant 1 Michelin ster.

kalf  SenseRestaurant_gerecht5_150  rouleaux_3

Restaurant Lux-Den Bosch
Lux heeft een aantal  gedurfde signature gerechten en een aantal bewezen gewaardeerde
classics die we de afgelopen jaren succesvol hebben geserveerd.

chateaubriand_web  foto_wapazz_module

Restaurant FFSwanjee Den Bosch

FFSwanjee is een nieuw, jong restaurant in hartje Den Bosch waar gewerkt wordt met eerlijk veelal biologische, verse kwaliteitsproducten. Echte keuken creativiteit wat steeds nieuwe gasten trekt.

10456785_697556526964642_6166635541065278625_n  10421978_801832039870423_710111847450869728_n

Restaurant De Swaen-Oisterwijk

Geniet van alle culinaire kunsten van onze keukenbrigade en laat u verwennen. Al swaen_restaurant_diner_kleinjarenlang staat deze locatie bekend om haar vele grote chef koks die hier werken en ooit zijn begonnen of hebben gewerkt. Succes verzekerd dus.


Restaurant Taste-Tilburg

Dit trendy restaurant is er voor iedereen met een voorliefde voor puur eten en drinken. De IMG_6451keuken staat inmiddels bekend als culinaire broedplaats voor innovaties en staat niet voor niets in de Michelin gids

 

 

 

Restaurant Auberge de Bonheur-Tilburg

Kies voor klassiekers uit de Franse keuken die met een eigentijdse twist op uw bord belanden. Gewaagde maar fantastische smaakcombinaties tovert de chefkok altijd weer op uw bord. Dineren op een zeer hoog niveau.

Gerecht 2014 Auberge  Gerecht Auberge

Hofstede de Blaak-Tilburg

Chefkok Angelo Autiero heeft al diverse prijzen gewonnen in het verleden en tovert de mooiste creaties uit de keuken.  Restaurant Hofstede de Blaak is gesitueerd in een authentiek Engels landhuis met een pachtboerderij en dateert in zijn huidige vorm van1907.

130210105945_img_5846    32-120312-06-721  120827065918_564027_324308864327903_1343293197_n
Restaurant het Kookhuys-Hilvarenbeek

U ervaart direct ons gevoel voor het culinaire vak. Wij vinden het heel normaal dat u komtkh_aardappelen om elke keer weer te genieten. Dat is onze passie en elke keer weer slaag de keukenbrigade er weer in om u te verblijden met topcreaties.

\  34    36

Restaurant SED-‘s-Gravenmoer website

Bekijk hier de making off de Limodinner bedrijfsfilm in de keuken van Restaurant SED-‘s-Gravenmoer

SED’ chef William Haanskorf is een chef die weet wat hij wil. Voorop staat samen zijn, samen eten en samen drinken! Hij wil voor iedereen een warme, sfeervolle en smakelijke ervaring realiseren. De hoogste value for money. Excellente creaties verrassen elke keer weer de jaarlijks duizenden gasten van dit super restaurant.

s  feb2  FEB

Restaurant Zout & Citroen-Oosterhout

Bram & Patricia Helleman garanderen u pure en creatieve creaties van de keukenbrigade. Het restaurant is gevestigd in het oude Koetshuys van Slotje Brakenstein wat in het Oosterhoutse stadspark ligt. Men is hard op weg naar de 1e Michelin ster.

    lam skull knife  pigeon dichtbij  zoethout en framboos

Restaurant By Pascal-Oosterhout

Beleef de sensatie van ongelooflijke smaakexplosies. Al uw zintuigen worden geprikkeld. Chefkok Pascal Ariens creëert spannende, gewaagde en kwalitatief hoogstaande gerechten die zich kenmerken door een exclusief samenspel van smaken. Hij wordt geprezen om zijn creativiteit.

10688457_717247695010953_962617708670586304_o   1888877_717247638344292_2330600934702574038_o   10714518_717247775010945_1525111422667805351_o

Restaurant het Jagthuijs-Ulvenhout

Restaurant het Jagthuijs staat bekend als restaurant waar gastronomie met een grote Gwordt geschreven. Een keuze uit ambachtelijk bereide en seizoensgebonden gerechten met schitterende en zeer smaakvolle combinaties worden voor u bereidt.

10697144_741773179203943_1377902248879727340_o  1913454_741773249203936_6499955682577903099_o

Restaurant Orange-Keyser-Breda (Golden Tulip Hotel)

Restaurant Orange is het restaurant van het enige 4-sterren hotel Golden Tulip Keyser in Breda en kookt op hoog niveau en verrast hierdoor elke gast steeds opnieuw.

Kabeljauw, Hollandse garnalen etc  Tartaar, truffelmayonaise sesamkoekjes  Risotto met groene asperges en jonge erwten

Restaurant Salon de Provence-Breda

De keuken werkt zoveel mogelijk met biologische producten, gecertificeerdevis en streekgerechten, ingrediënten worden iedere dag vers gehaald.We proberen onze gasten te prikkelen met spannende gerechten; contrasten in smaak, technieken en structuren worden opgezocht, maar altijd met een grote eerbied voor de origine en authenticiteit van het product, aldus patron-cuisinier Jan van der Sluijs.

 img0057  SenseRestaurant_gerecht5_150  img0058