Gastenboek

Gastenboek

 

IMG_4112   IMG_4125 IMG_4154IMG_3510IMG_3549

Schrijf een nieuw bericht in ons gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.220.62.183 op.
Je bericht wordt pas zichtbaar nadat Limodinner een anti spam check heeft gedaan.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
17 berichten.
Stan&Anastasia uit Brugge schreef op 8 april 2023
Unieke belevenis, heb dit als cadeau geboekt voor mijn vrouw op 15 jaar huwelijk. Was top, service, stiptheid, alles. Zelfs een speciaal liedje dat ik wou laten afspelen was er. Kortom, zeker een aanrader. Je voelt geen beweging en geniet van de sfeer, zoals een op een cruiserschip.
Merci voor de de super ervaring, 10 op 10!!! Gts
Beheerdersantwoord van: Maurice Gommers
Beste Ivan,

Jullie gevoel over onze Limodinner beleving is ook onze belofte aan elke gast. We hebben er weer een paar ambassadeurs bij.
Bedankt voor de feedback!

Team Limodinner
Daphne koer uit Heerhugowaard schreef op 4 september 2020
Geweldig!!! Alles keurig geregeld en fantastisch gegeten!
Chauffeur ontzettend aardig.
Echt een aanrader!
Lesley uit Pelt - België schreef op 17 november 2019
Ik had Limodiner voor mijn vriend zijn 25 ste verjaardag geboekt. Het was echt een verrassing voor hem die hij nooit zou hebben gedacht.

De limo stond voor, de rode loper was uit en als toppunt lekkere champagne gepopt. We zijn naar drie verschillende restaurants gegaan en hebben super lekker gegeten en bij elke gang een lekkere wijn. De chauffeur was ook heel leuk!

In 1 woord, het was echt een super leuke avond en voor herhaling vatbaar. Ik zou dit dan ook zeker aan iedereen aanraden.
Marianne uit Gemert schreef op 23 september 2019
Verwennerij!
Een limodinner geboekt als kadootje voor mijn zoon.
We waren nog geen half uur klaar met een make-over van onze horecazaak Heeren van Ghemert toen de limo voor kwam rijden en we aangenaam verrast werden met zo’n luxe “rijdend restaurant”.
De kleinkinderen Tymo en Stijn mochten mee een rondje door Gemert rijden en vonden het “Cool en Vet”,
We hebben een heel aangename avond beleefd met heerlijk eten en lekkere drankjes.
Na afloop had de chauffeur zo’n trek gekregen van al het lekkers dat hij voorbij zag komen, dat we hem getrakteerd hebben op een schaal bitterballen zodat hij zonder honger aan de terugreis kon beginnen.
ECHT DOEN EEN KEER!!!
Sabrina uit Nederland schreef op 8 januari 2017
Wij vrouwen deden onze mannen verassen op 2e kerstdag 2016 en dachten; "dineren in de limo dat is apart, wanneer doe je zoiets?" En toen was de keus gemaakt, wij gaan voor Limodinner! Tot vandaag geen seconde spijt gehad. Wat was het geweldig! TOP georganiseerd, niks was te veel en alles kon. Complimenten heren! Het was een avond om niet te vergeten. Eten, drinken, service...het was perfect. En onze mannen waren verrast.
Joke uit Nieuwe Niedorp schreef op 18 juli 2016
Geweldige dag gehad met limo en concert Andre Rieu op het Vrijthof Maastricht. Heel erg genoten!!!!!!!!!!!! Met dank aan Astrid en Eugene
Douwe Zwaga uit Joure schreef op 14 juli 2016
LIMODINNER; het ultieme genot van een diner in een limousine; meer dan een topattractie!

Op 13 juli zaten we, niets vermoedend, op de verjaardag van twee van onze kleinkinderen Thomas en Emma, te feesten. Alle kinderen en kleinkinderen waren aanwezig toen we, mijn vrouw Jannie en ik, werden verzocht om naar buiten te komen. Wat ons toen ten deel viel is in één woord niet te vatten.

Een limousine van maar liefst negen meter lang stond voor ons klaar; tranen van emoties kwamen tevoorschijn toen bleek dat dit een speciale verrassing voor ons was, verzorgd door onze lieve kinderen. Pa en ma 43 jaar getrouwd, ma op 14 juli na 42 jaar onderwijs met pensioen en pa op 16 juli zijn 68ste verjaardag. Redenen genoeg voor de kinderen om ons in het zonnetje te zetten; en dat hebben ze meer dan dat gedaan.

Het begon met een toertocht door Joure met alle kleinkinderen en kinderen; een hele belevenis voor ons allemaal en wat er daarna gebeurde is boven alle lof verheven.

Onze gastheer en tevens chauffeur Jeroen Vrijhoeven wist met één slag met een zwaard een fles champagne te ontkurken; werkelijk een kunststukje!

De champagne lieten we ons goed smaken; en voor de kinderen was er echte kinderchampagne. Vervolgens voerde de limousine ons langs drie toprestaurants te weten de Jouster Tour inJoure, restaurant Het Ambacht in Heerenveen en de Oranjetuin / Tjaarda in Oranjewoud.

We lieten ons het diner, dat in de limousine werd opgediend, goed smaken; een prachtig mooi voorgerecht, het hoofdgerecht met een uitstekend klaargemaakt stuk vlees en een nagerecht met vruchten en bavarois.

Een mooie wijn, die geheel bij het diner paste, maakte het diner compleet.

Tot slot was een kop koffie met likeur en bonbon de afsluiting van een ongekend enerverende belevenis van twee mensen die hun kinderen daarvoor bijzonder dankbaar zijn.

Een compliment verdient ook zeer zeker het bedrijf dat dit vrij unieke concept in de markt heeft gezet.

Dit bedrijf verstaat de kunst om haar gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen; alles klopt en het ontbreekt de gast aan niets.

En voor u als lezer van dit verhaal zou ik zeggen; heeft u iets te vieren en wilt u dat op een bijzondere wijze vieren, bezoek dan de website van het bedrijf; dit kunt u al vinden als u ‘dineren in een limousine’ intypt.

Limodiner en kinderen; jullie hebben de avond van 13 juli 2016 voor ons onvergetelijk gemaakt;

dank, dank, dank daarvoor!

Met vriendelijke groet,

Jannie en Douwe Zwaga Joure
fam. Sanders uit Den Bosch schreef op 10 juli 2016
Heerlijke avond gehad met LIMO diner! We kwamen limodiner tegen op een horecabeurs en hadden zoiets van WoW leuk! gaan we doen voor ons 30 jarig huwelijk! Na 2x de data door omstandigheden te moeten verplaatsen ging het 5 juli dan echt gebeuren. De limo kwam voorrijden bij ons hotel en als echte VIPS liepen we over de rode loper. Bij de limo werd een fles champagne gesabreerd, echt knap dat je dat met een sabel kunt. Vervolgens de limo in en op weg naar het eerste restaurant, onze chauffeur/butler wist veel te vertellen over de omgeving en er was ook gelijk een klik, niet onbelangrijk op zo'n avond. Bij het eerste restaurant kregen we een heerlijke amuse en daarna het voorgerecht, rijdend in de limo en genieten van wijn, champagne en heerlijk eten, voel je je zowaar een ster! We konden bij de chauffeur aangeven waar we heen wilden. Na een mooi rondje op naar het volgende restaurant in den Bosch, een sterrenrestaurant voor alweer een amuse en een hoofdgerecht. Het lam was echt subliem, de bediening zeer charmant! vervolgens onze weg vervolgt door de smalle straatjes in Den bosch, wat een prachtige stad is het toch! Ik heb veel respect voor de chauffeur die zo'n limo van 9 meter fluitend door die straatjes stuurt. Ook de amuse en het dessert waren top! Als afsluiting nog heerlijke bonbons en een kopje koffie toe. Het is leuk om eens de andere kant van een limo te ervaren, al die nieuwsgierige mensen die willen weten wie daar in zou zitten. Het is ook een prachtige ervaring om eens op goed niveau te eten in je eigen prive restaurantje. Wij zijn horecamensen en we zijn best verwend. Al met al hebben we een heerlijke avond gehad, zalig gegeten en kan ik alleen maar zeggen: doen!
JP Willems uit Maastricht schreef op 23 mei 2016
Ik had Limodinner geboekt als verrassing voor mijn vrouw, omdat we 25 jaar getrouwd waren afgelopen woensdag.
De receptie van het hotel belde ons met de mededeling dat er een heeeele mooie taxi klaar stond voor ons.
"wauw, echt?, waarnaar toe?"
Ze dacht dat we alleen naar een restaurant gingen in de limo, dus nog meer verrast was ze, toen we in de limo van toprestaurant naar toprestaurant reden.
En als extraatje kwam er toen ook nog een goochelaar, Marc Woods, toen was de avond helemaal top.
Fam.Schreuder uit Duivendrecht schreef op 1 april 2016
Voor mijn vrouw haar 50ste verjaardag als verassing de Limodinner geboekt.
Het surprise effect was enorm, waar rijden we naar toe ? wat en waar eten we? Wat gaat er gebeuren?
Het was een groot succes, de door Limodinner gemaakte keuze van de restaurants was zeer goed en de gerechten waren heerlijk.
De chauffeur verzorgde ons prima, te beginnen met een heerlijk glas champagne en ook tijdens de rit heerlijke wijnen of wat je maar wilde.
Prima geregeld en een hele leuke en aparte manier om je feestje eens op een andere manier te doen.
Vincent van Eerd uit Nuenen schreef op 12 januari 2016
Oooh wat was dit een leuke verrassing voor mijn vriendin! Het WAUW effect was dan ook enorm toen de deur openging en daar de rode loper lag voor de limo. Ook het eten was echt subliem en we hebben echt genoten van deze VIP behandeling! A night to remember!!! Ontzettend bedankt voor de goede service !!!
Thijs en Benthe uit Chaam schreef op 3 januari 2016
Wat hebben we genoten! Van begin tot eind zijn we van het ene hoogtepunt naar het andere hoogtepunt gereden.
Bij buitenkomst op locatie werd Benthe verrast voor haar 27e verjaardag. Chauffeur Jeroen stond keurig op ons te wachten en feliciteerde Benthe met haar verjaardag. Er werden bubbels aangeboden, waarna hij de fles sabreerde, erg gaaf om te zien.

We namen plaats in de limousine, onder het genot van de bubbels, om naar het eerste restaurant te rijden.
Auberge du Bonheur - Tilburg.
Een geweldige locatie, alwaar Jeroen aankwam met de wijnkaart. Hierin zat mijn brief voor Benthe, om haar mijn liefde te verklaren en vervolgens het huwelijksaanzoek te doen. Een bijzonder moment deze avond, wat nog mooier werd aangezien ze JA zei. Het startschot voor een geweldig verloop van de avond was gegeven.

Na dit ja-woord hebben we in de limousine genoten van een amuse van paprika vervolgd door een voorgerecht met vis. Hierin zat zoals besproken rauwe oester verwerkt, aangezien dit voor Benthe een favoriet is.
De presentatie en smaken waren geweldig.

Voor het hoofdgerecht reden we door naar By Pascal - Oosterhout. Voor ons een speciale plek. Mooi dat we hier volledig de vrije hand in hadden en alle keuzes zelf hebben mogen maken. De amuse van kreeft had een erg mooie presentatie en de smaak was top. Als hoofdgerecht kregen we een mooi stuk hertenvlees aangeboden, geweldig qua smaak en ook over de presentatie was nagedacht.

Tijdens dit gerecht zijn we richting de volgende locatie gereden. Zout en Citroen - Oosterhout. Ook hier was de kwaliteit van het eten uitmuntend, en zag de presentatie er geweldig uit. Er is goed geluisterd naar onze wensen, het gerecht was hier volledig op aangepast.

Op weg terug naar huis hebben we nog genoten van een heerlijk kopje koffie met 3*** bonbons, en werd er afgesloten met een mooi glaasje Limoncello. Keurig volgens afgesproken tijd kwamen we thuis aan, alwaar we de avond met vrienden hebben voortgezet.

Een bijzonder woord van dank aan Jeroen, die ons veilig langs alle restaurants heeft gereden. Daarnaast complimenten aan de chefs en de bediening in de diverse restaurants. Als laatste willen we Eugène bedanken voor zijn service en voor het meedenken met onze wensen.

We kijken met veel plezier terug op deze avond,

Thijs en Benthe
Richard en Elles Rovers uit Lierop schreef op 10 oktober 2015
Wij wonnen op de beurs BBB/Folie Culinair de selfie wedstrijd voor bezoekers. Onze prijs; een geheel verzorgd Limodinner arrangement in Maastricht e.o. We reden gelijk van de beursvloer af Maastricht in !

Na de champagne op weg naar Michelin sterrenrestaurant Totutafait en daarna naar Rantree en L'Atelier in Gulpen.

Wat was het toch een prachtige ervaring, in een woord geweldig en we zullen deze belevenis nooooooit meer vergeten!!

Richard en Elles Rovers
Johan en Sylvie uit Breda schreef op 29 september 2015
Wat hebben we een top avond gehad! We werden verwelkomt met een rode loper en een knallende champagnefles. In de limo hebben we ontzettend lekker gegeten en ook genoten van alle aandacht die de chauffeur, de bediening maar ook omstanders voor ons hadden. Als afsluiting werden we tijdens de koffie ook nog eens goed verrast met een tafelgoochelaar... Geweldig!
Roel en Iris Willemse uit Oisterwijk schreef op 8 september 2015
Wat een geweldige ervaring! Limodinner heeft alles tot in de puntjes verzorgd en voor een onvergetelijke avond gezorgd. Het door diverse toprestaurants geserveerde eten was voortreffelijk en werd vergezeld van heerlijke bijpassende wijnen en champagne. We werden zelfs verrast met een surprise-act in de limo! We raden het iedereen aan om jezelf met een Limodinner te verwennen! Roel en Iris
Jolene & Mikel uit Goirle schreef op 24 april 2015
Wat een super ervaring ! Een rode loper voor de deur, een chauffeur die ons vriendelijk uitnodigt voor een feestelijk surprisediner in de mega grote limousine.
Voordat we instapte werd de champagne buiten op traditionele wijze gesabreert. Een moment heerlijk met zijn tweeën, onder het genot van een heerlijk sterrendiner en voortreffelijke champagne en wijnen. Een avond vol verrassingen en echt een moment dat wij nooit meer zullen vergeten. Bedankt Limodinner!
Je moet dit echt een keer gedaan hebben.

Jolene en Mikel
Manuela & Leo uit Tilburg schreef op 24 april 2015
Het was een geweldige ervaring om met Limodinner te worden verrast.
We hebben heerlijk gegeten op culinair hoogstaand niveau en het was super gezellig en vooral heel verrassend. Zeker een aanrader. Je moet dit echt een keer gedaan hebben !